Omdat veiligheid voor u belangrijk is, bent u bij ons aan het juiste adres.
Meer dan 50 jaar is Planet Europe actief in de wereld van Persoonlijke Beschermingsmiddelen wat ons een aantoongevende producent en distributeur maakt.

PRODUCENT: Onze PLANET veiligheidsshoenen zijn reeds jaar en dag gekend als prodcten die prijs/kwaliteit zijn afgestmd op ieders budget. Planet Europe investeert veel tijd en energie in het innoveren van nieuwe hoogwaardige kwaliteitsproducten die voldoen aan de laatste veiligheidsnormen.

 

DISTRIBUTEUR: Planet Europe werkt nauw samen met een aantal partners waardoor wij u alle grote merken van PBM's kunnn aanbieden. Aangezien wij kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel dragen, blijven wij voortdurend op zoek naar nieuwe producten die ervoor zorgen dat wij nog beter zorg kunnen dragen voor uw bescherming van kop tot teen. Indien u producten zoekt die u niet op onze website aantreft, aarzel niet ons hierover te contacteren, want wij zullen alles in het werk stellen u een gepaste oplossing voor te stellen.

 

ONZE MSSIE: Onze slogan, Feel safe on your planet, zegt veel over onze doelstellng. U staat centraal als klant en wij willen de veiligheid van u en uw werknemers vergroten en zo de productiviteit verhogen.

 

ORGANISATIE: Elke afdeling van het Planet Europe team staat in diens van haar klanten.

Sales: Onze Sales Accountmanagers worden opgeleid om u als klant het best advies te kunnen bieden met betrekking tot arbeidsveiligheid. Zij  helpen u bij uw behoeftebepaling tot de afhandeling van uw order. Onze Marketing Services afdeling zal u telefonisch op een deskundige manier te woord staan omtrent het voorstellen van oplossingen, productadvies en kan ook een afspraak inplannen voor onze Accountmanagers. Ook kan u steeds terecht in onze showroom waar wij u graag met raad en daad bijstaan in de keuze van uw beschermartikel.

Logistics: Planet Europ beschikt over meer dan 3500 m2 magzijn. Onze magazijniers werken met grote precisie om uw bestelling vlot en correct te leveren. Wij streven ernaar om stockartikelen binnen de 48u te leveren in de ganse Beneulux. Daarnaast hebben wij ook een afhaalcentrum in Laakdal indien u liever de goederen zelf komt afhalen.

Purchase: Onze inkoopafdeling zorgt voor een voortdurende opvolging van voorraden zodat wij u steeds een vlotte levering kunnen garanderen.

 

BESTELLEN Voor uw bestellingen kan u telefonisch terecht bij onze afdeling Marketing Services. U kan ook bestellen per fax, mail of via de webshop.

 

 Planet Europe NV